Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Πάνε καλά εκεί στον Ηρακλή;

Πολύ κοντά βρίσκεται η συγχώνευση του ΑΟΚ (Νέα Καβάλα) με τον Ηρακλή, ο οποίος και θα αποκτήσει το ΑΦΜ των "Αργοναυτών", η ομάδα θα περάσει στα χέρια του Μάκη Ψωμιάδη και θα ονομαστεί σε Νέος Ηρακλής. Και τώρα να θέσω δύο κρίσιμα ερωτήματα: 1) Στον Ηρακλή δεν διατείνονται πως είναι ηθική ομάδα; 2) Δεν έχουν δει τι έχει καταφέρει ως τώρα ο "Big Mac" σε όσες ομάδες έχει πάει (Ακράτητο, ΑΕΚ); Είναι λύση τώρα αυτή;

Ο Γηραιός αποτελεί μία από τις πιο ιστορικές ομάδες στην Ελλάδα. Είναι από τους πρώτους συλλόγους που ιδρύθηκαν ποτέ στη χώρα μας, το 1908 και τη κυανόλευκη φανέλα έχουν φορέσει πολύ σπουδαία ονόματα, με το μεγαλύτερο να είναι αυτό του Έλληνα Μαραντόνα, του καλύτερου Έλληνα ποδοσφαιριστή διαχρονικά, του Βασίλη Χατζηπαναγή. Έχουν πανηγύρισει τίτλους, ενώ τα τελευταία χρόνια βρίσκονται στην αφάνεια κυρίως λόγω λαθών της διοίκησης αλλά και της άρνησης εμπλοκής τους στο ποδοσφαιρικό κατεστημένο.

Ασφαλώς, όλα αυτά θα αλλάξουν αν την ομάδα αναλάβει ο "κύριος" με το πούρο. Εϊναι δυνατόν να υποστηρίζουν πως η ομάδα του Ηρακλή είναι από τις πιο καθαρές και να έρχονται σε συμφωνία με αυτόν τον τύπο, του οποίου τα έργα όλοι μας γνωρίζουμε, όλοι μας μάθαμε και περισσότερα από τους υγιείς διαλόγους που είχε κάνει και γενικά, όλοι έχουμε δει τι έχει κάνει στις ομάδες που έχει πάει. Ο Ακράτητος βολοδέρνει δεν ξέρω και εγώ σε ποιά υποκατηγορία ενώ η ΑΕΚ πληρώνει εν πολλοίς τα "σπασμένα" του εν λόγω παράγοντα.

Θύμα της όλης υπόθεσης, ασφαλώς, είναι και η Νέα Καβάλα, ο τοπικός ΑΟΚ, ο οποίος έτσι και περάσει αυτή η συμφωνία, θα πέσει αυτόματα στο περιφερειακό και τότε, αντίο ζωή, 50+ χρόνια ύπαρξης, με απόγειο τη σημερινή πορεία στη Super league, θα ριχθούν στον Καιάδα και η ομάδα θα πέράσει αυτόματα και γρήγορα στην αφάνεια. Η τοπική κοινότητα της Καβάλας βρίσκεται σε κατάσταση αμόκ, καθώς βλέπει μία αξιόλογη προσπάθεια να γκρεμίζεται οσάν ένας πύργος από τραπουλόχαρτα.

Εγώ θεωρώ κατάντια να περάσει ο Ηρακλής στα χέρια της οικογένειας Ψωμιάδη, όπου και βουτηγμένοι στη παρανομία είναι (τουλάχιστον έτσι δείχνει να είναι αν και νομικά δεν έχει αποδειχθεί τίποτα, καθώς ο Μάκης ακόμα αναζητείται...) και στη τελική, η λύση αυτή θα φέρει μόνο βραχυπρόθεσμα ωφέλη στην ομάδα, όλοι ξέρουμε πως ο "πουράτος" δεν θα δυσκολευτεί να πετάξει την ομάδα και αυτή να έχει την κατάληξη των προηγούμενων ομάδων του Καβαλιώτη παράγοντα.

4 σχόλια:

  1. Όχι φίλε μου. Δεν πάνε καλά στον Ηρακλή. Καθόλου καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το χειρότερο από όλα είναι πως διαλύουν μια ολόκληρη πόλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι Βασίλη αυτό ισχύει. Και όχι μόνο τη πόλη, και τον ΑΟΚ και διχάζουν και τον Ηρακλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή