Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Συγχαρητήρια στα παιδιά στην ΕΠΟ!

Είναι και επίσημο πλέον, με τη βούλα! Ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα τη νέα αγωνιστική περίοδο θα συνεχίσουν να στολίζουν με τη παρουσία τους τα γήπεδα της Super League καθώς η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ (να χαιρετήσουμε με πάθος αυτή της την επιλογή) αποφάσισε να διατηρήσει στη κατηγορία και τις δύο ομάδες, παρόλο που έχουν στήσει, με βάση την ίδια την Ουέφα μέχρι και τις...προπονήσεις.

Πραγματικά νιώθω να με διαπερνά ένα ευχάριστο ρίγος χαράς και συγκίνησης. Ανέκαθεν πίστευα πως αυτές οι δύο ομάδες, των οποίων οι παράγοντες υπήρξαν απλά ταπεινοί υπηρέτες του αθλήματος και της λίγκας, που προχωρούσαν με τον σταυρό στο χέρι, που τα κεφάλια τους έβρισκαν στις πόρτες εξαιτίας του φωτοστέφανου που φορούν, ήταν αθώες. Και φυσικά, επειδή υπάρχει δικαιοσύνη, η αγία ΕΠΟ αποφάσισε να αναλάβει δράση και να διαφυλάξει τις δύο ομάδες-θησαυρούς για το πρωτάθλημα.

Μα δεν είναι υπέροχο; Σκεφτείτε το απλά και με βάση τα όσα έχουν διαρρεύσει από τους επίμαχους διαλόγους. Έχετε δει τίποτα επιλήψιμο; Πιστεύετε πως είναι δυνατόν να έχουν βλάψει αυτοί τον χώρο του αθλητισμού; Μα πως; Ελάτε τώρα, είναι προφανές πως όλες οι ομάδες έκαναν πόλεμο σε αυτούς διότι δεν μπορούσαν να τους ρίξουν με θεμιτά μέσα, καθώς εκείνοι έδιναν τις απαντήσεις τους ΜΟΝΟ μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, χωρίς να συννενοούνται, χωρίς να στήνουν.

Επειδή υπάρχουν μερικές ηχογραφημένες συνομιλίες που λένε τα μύρια όσα, επειδή η κακιά Ουέφα έβαλε στο στόχαστρό της το ελληνικό πρωτάθλημα και έβγαλε στη φόρα μια ψευτολίστα με 40+ δήθεν στημένα παιχνίδια (κακοπροαίρετοι ευρωπαϊοι) εμείς θα ρίξουμε στο Καιάδα αυτές τις ομάδες; Μα είναι δυνατόν; Ασφαλώς και όχι, γι'αυτό η ΕΠΟ, οσάν άλλος Σούπερμαν, έρχεται να διαφυλάξει τις ισορροπίες και να φέρει μαζί τη δικαιοσύνη.


Τώρα ας αφήσω λίγο την ειρωνεία στην άκρη και να σας πω το εξής: Είναι γελοίο εμείς να ασχολούμαστε με αυτό το οικτρό ποδόσφαιρο, στημένων αγώνων, άσχετων και νταβατζήδων παραγοντίσκων και κακού θεάματος, που είναι βουτηγμένο απ'την κορυφή ως τα νύχια μέσα στα...καταλαβαινετε. Για άλλη μια φορά πετάμε στα σκουπίδια μια ευκαιρία για να διώξουμε το απόστημα. Δυστυχώς το αποτέλεσμα είναι το εξής:

Κάθαρση-Απόστημα σημειώσατε 2.

6 σχόλια:

  1. Όταν μιλούσα για το τέλειο κόλπο, εσείς μιλούσατε για κάθαρση αν θυμάμαι καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ μιλούσα για ελπίδα κάθαρσης. Αλλά δεν ήρθε. Η Ουέφα έπραξε ότι έπρεπε να πράξει, αυτή έδειξε ότι δεν σκαμπάζει, αλλά αν δεν έχεις τα α...ια να πάρεις μια απόφαση να σπάσεις το κατεστημένο και το απόστημα τότε αυτό θα βασιλεύει αιώνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά μην παίρνεις και όρκο για την ΟΥΕΦΑ γιατί και ο Πλατινί έκανε την πάπια και έδωσε αβάντα στον Γιωργάκη στη τελευταία τους συνάντηση... Φίλε για να έρθει η κάθαρση πρέπει να βρεθούν πολιτικοί με πραγματικά @@...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H UEFA έπραξε αυτό που έπρεπε, απέκλεισε τον Βόλο από κάθε ευρωπαϊκή δραστηριότητα για την επόμενη πενταετία. Η ΕΠΟ τώρα γιατί έκανε δεκτή την έφεση των ομάδων, αυτό δεν το ξέρω, ή μάλλον ξέρω αλλά δεν μπορώ να το αποδείξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λες και θα έβγαινε σερί την επόμενη πενταετία ο Βόλος στην Ευρώπη... Πάντως και αυτοί είχαν άδικο και στο αναλύω στα άλλα σχόλια... Δε γίνεται έτσι η έρευνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Του χρόνου όχι δεν θα βγει εκ των πραγμάτων.
    Εγώ θεωρώ πως είναι άδικο ότι γίνεται και δεν αξίζει πλέον να ασχολείται κανείς με τη Σούπερ Λίγδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή