Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Πάμε ρε Ελλαδάρα!

Σήμερα η επίσημη αγαπημένη παίζει το πιο κρίσιμο παιχνίδι της στα προκριματικά του Euro. Έχοντας σιγουρέψει την είσοδο της στα μπαράζ, οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος θα χρειαστούν πάσει θυσία το τρίποντο απέναντι στους πολύ δυνατούς Κροάτες, έτσι ώστε να διεκδικήσουν με αξιώσεις τη πρώτη θέση του ομίλου, που θα μας δώσει το απευθείας εισιτήριο για τους 16 στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Μένει κάτι λιγότερο από ένα τέταρτο για να ξεκινήσει αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι και οι Κροάτες δεν δείχνουν πως είναι διατεθειμένοι να μας αφήσουν να χαρούμε, μιας και η ενδεκάδα που θα κατεβάσει ο Σλάβεν Μπίλιτς απαρτίζεται από όλα τα αστέρια της χρβατσκα. Μόντριτς, Κράνιτσαρ, Γέλαβιτς, Μάντζουκιτς και Εντουάρντο ξεκινάνε όλοι βασικοί, με την ομάδα να κατεβαίνει με σαφείς επιθετικές διαθέσεις.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας, Φερνάντο Σάντος, αποφάσισε να κατεβάσει την εξής ενδεκάδα: Τζόρβα κάτω από τα γκολποστ, στην άμυνα Ζαραδούκα, Παπασταθόπουλο, Α.Παπαδόπουλο, Τοροσίδη, στα χαφ Τζιώλη, Καραγκούνη, Κατσουράνη, με τους Σαλπιγγίδη, Σαμαρά, Γκέκα να αποτελούν την επιθετική τριάδα της ομάδας μας, η οποία θα στερηθεί των πολύτιμων υπηρεσιών του Κυριάκου Παπαδόπουλου.

Να αναφέρω ενδεικτικά και την ενδεκάδα της αντιπάλου μας:
Πλετίκοσα, Στρίνιτς, Σίμουνιτς, Λοβρέν, Τσορλούκα, Βουκόγιεβιτς, Γιέλαβιτς, Μόντριτς, Μάντζουκιτς, Κράνιτσαρ, Εντουάρντο.
Φυσικά δεν χρειάζεται να αναφέρω πως κίνδυνος-θάνατος είναι ο πολυσύνθετος Λούκα Μόντριτς. Ο εξαιρετικός αυτός χαφ, αναμένεται να δημιουργήσει πολλά προβλήματα, ενώ δεν θα πρέπει να παραλείψουμε το ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση ο Μάριο Μάντζουκιτς.

Τα λόγια περιττεύουν.
Μπορεί να μην είμαστε οι μπαλαδόροι, μπορεί να κερδίσουμε επι μονίμου βάσεως με μισό γκολ αλλά επειδή γουστάρουμε την ομάδα μας λέμε μόνο αυτό: ΠΑΜΕ ΡΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ!

Υ.Γ Μετά το τέλος της αναμέτρησης θα υπάρξει και άλλη ανάρτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου