Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Η Ισπανία "τσέκαρε" εισιτήριο για τον τελικό

Μετά από ένα απίστευτα βαρετό παιχνίδι, το σύνολο του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε κατάφερε να πάρει τη πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι, επικρατώντας των άτυχων Πορτογάλων με σκορ 4-2 (0-0 στη κανονική διάρκεια και στη παράταση). Μοιραίος ο Μπρούνο Άλβες που αστόχησε στο κρίσιμο 4ο πέναλτι. Αμφότερες ομάδες έχασαν το πρώτο τους πέναλτι! Στον μεγάλο τελικό η κάτοχος του τροπαίου!

Η Ισπανία περιμένει τον νικητή του Γερμανία-Ιταλία. Το σημερινό παιχνίδι ήταν κάκιστο από κάθε άποψη. Μου αρέσει που λένε πως η εθνική μας ομάδα καταστρέφει το ποδόσφαιρο...Το σημερινό παιχνίδι ήταν το χειρότερο, μέχρι τουλάχιστον να δούμε ένα ακόμη πιο χάλια. Η Ισπανία είχε τη κατοχή και φυσικά δεν την αξιοποίησε σε καμία των περιπτώσεων, η συμπαθέστατη Πορτογαλία προσπάθησε να κάνει κάτι αλλά δεν...

Αυτό που μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση είναι το πόσο κακός είναι ο Τσάβι. Καμία σχέση με το μηχανάκι, τον παικταρά που έχουμε τη χαρά να βλέπουμε στη Μπαρτσελόνα. Φαίνεται πως του έχει βγει έντονα η κούραση της σεζόν. Επίσης, η Ισπανία αυτή, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το μεγαθήριο των προηγούμενων ετών. Δεν την τοποθετώ σαν φαβορί για την κατάκτηση, όποιος και αν είναι ο αντίπαλος που θα της τύχει.

Από ένα παιχνίδι στο οποίο αγωνίζονται παίκτες όπως ο Τσάβι, ο Ινιέστα, ο Φάμπρεγκας, ο Ντ.Σίλβα, ο Κρ. Ρονάλντο, ο Κοεντράο, ο Μεϊρέλες έχεις απαιτήσεις για ένα καλό θέαμα. Η σκοπίμότητα του αγώνα, δεν άφησε να γίνει καλό παιχνίδι. Έχω μεγάλη περιέργια να δω ποιος θα περάσει αύριο στον τελικό. Ξεκάθαρα έχω προτίμηση στην Ιταλία, μιας και δεν θέλω να δω τελικό επανάληψη του 2008. Αλλά αυτό θα το δούμε αύριο.

Ελπίζω, πάντως, σε καλύτερο θέαμα.

2 σχόλια:

  1. Το πουλέν μου (Μπρούνο) το 'χασε. Δεν πειράζει αγαπάμε ούτως ή άλλως! Λόγω των play off της Β' Εθνικής, της ανόδου του Πλατανιά και (κατ' επέκταση) του αυξημένου όγκου εργασίας είδα μόνο την παράταση κι αυτή με "ένα μάτι". Κρίμα, προτιμούσα Πορτογαλία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολλοί προτιμούσαν Πορτογαλία όπως φάνηκε τελικά. Δεν έχασες και κανά καλό παιχνίδι πάντως. Ευχάριστη έκπληξη ο Πλατανιάς, για να πέσει τον είχαν και τελικά του χρόνου θα παίζει Σούπερ Λίγκα. Μπράβο τους!

      Διαγραφή