Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Μεταγραφή...ουσίας: Παραμένει στην ΑΕΚ ο Μπαχά!

...Δηλαδή έλεος τι άλλο θα έπρεπε να κάνει ο Μαροκινός φορ(???) για να δείξει πως δεν αξίζει ούτε στο ελάχιστο να αγωνίζεται στην ΑΕΚ; 1 γκολ σε 15 εμφανίσεις πέτυχε, ο υποτιθέμενος αντι-Τζιμπούρ και ήταν απλά το χειρότερο φορ που έχει φορέσει τη φανέλα με τον δικέφαλο. Μάλιστα, παίκτες όπως Καπετάνος, Ναλιτζής, Σολάκης, Καπάνταης είχαν μεγαλύτερη συνεισφορά απ'ότι το ψυχοπαίδι του προπονητή της ομάδας, Μανόλο Χιμένεθ, που μόνο ένας Θεός ξέρει γιατί έχει "φάει" τέτοιο κόλλημα με τον μπυροκοιλιά.

Σημείωση: Οι χαρακτηρισμοί "μπυροκοιλιάς", "ταβερνιάρης", "σουβλατζής" δεν είναι δικά μου εφευρήματα αλλά αποτέλεσμα της δημιουργηκότητας των φιλάθλων της ΑΕΚ, όταν ανακοινώθηκε η πιθανή παραμονή του Μπαχά στο ρόστερ της ομάδας.

Πραγματικά είναι να αναρωτιέσαι με αυτούς τους Ισπανούς τεχνικούς. Ο μεν Χιμένεθ έχει κάνει την ΑΕΚ παράρτημα της Σεβίλλης, φέρνωντας ότι έχουν για "πέταμα" οι Σεβιγιάνοι στην ΑΕΚ, ή όποιον παίκτη θέλουν να του δώσουν χρόνο συμμετοχής. Δεν είναι κακό αυτό, αλλά αυτές οι μικροπρόθεσμες λύσεις δεν θα βοηθήσουν ιδιαίτερα σε βάθος χρόνου την ομάδα. Ο δε Βαλβέρδε έχει φέρει στην Ελλάδα κάτι παίκτες όπως Όσκαρ Γκονζάλες, Νταβίντ Φουστέρ και Μόισες Ουρτάδο, που επειδή είναι πατριωτάκια του, έχουν καπαρώσει τη θέση βασικού στην ομάδα.

Το σκεπτικό της απόκτησης του Ναμπίλ Μπαχά είναι πραγματικά δυσνόητο. Ο άνθρωπος είχε να σκοράρει γκολ πάνω από ένα χρόνο, πέτυχε ένα στο κύπελλο με τον Ατρόμητο, το οποίο μικρή σημασία είχε, είναι πολύ βαρύς, με πολλά κιλά, όχι ιδιαίτερα γρήγορος, όχι ιδιαίτερα τεχνίτης, το αντίθετο θα έλεγα και στο ψηλό παιχνίδι, στοιχείο απαραίτητο στο ελληνικό πρωτάθλημα μιας και η γιόμα είναι ο κατεξοχήν τρόπος ανάπτυξης των ελληνικών ομάδων. Και ρωτάω: Γιατί; Why? Warum? Porque? Pourquoi?

Τι μπορεί να έχει δει ο Μανόλο Χιμένεθ και θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ τον Μπαχά; Δεν μπορούσε να δώσει καμία ευκαιρία στους πιτσιρικάδες της ομάδας, στον Νικόλτση, στον Αμπντουραχμάνι; Μέχρι και ο Παυλής, τον οποίο και έδιωξαν το χειμώνα αξίζει περισσότερες ευκαιρίες απ'ότι ο βυσματικός φορ. Δηλαδή, αν είχα να επιλέξω ανάμεσα σε Μπαχά και τον Σιαλμά που μόλις απέκτησαν θα ψήφιζα δαγκωτό τον Έλληνα φορ, ας παίξει και αυτός 15 παιχνίδια όπως και ο Μαροκινός και να δούμε πόσο χειρότερος θα είναι.

Κλείνοντας, θα ήθελα να σας παρουσιάσω μερικά ενδεικτικά σχόλια φίλων της ΑΕΚ για να καταλάβετε την...εκτίμηση που έχει ο φίλαθλος κόσμος της Ένωσης στο πρόσωπο του Ναμπίλ:

"ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΧΑ ΕΙΝΑΙ 300 000€ ΕΤΗΣΙΑ,
ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΕΧΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΗΣ ΕΝΩΣΙΤΗΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ."

"Μακρά ο χειροτερος επιθετικος που περασε τα τελευταια χρονια.
Βαλτε καλυτερα κανα πιτσιρικα απο τις ακαδημιες ρε!
Που θα του δινετε και 300.000. Μονο αν ειναι σε δραχμες...."

"Παιχτουρα μου μην μασας.... Θα εισαι turbo του χρονου...
υγ. Εχω πονταρει πολλα σε σενα στο μαλαισιανο...."

"ΩΡΑΙΑ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ"

"O Μπαχα ειναι το μεγαλυτερο παλτο (επιθετικος) που περασε απο την ΑΕΚ και εχουμε φτασει στο σημειο να παρακαλαμε να μεινει? Τετοια καταντια δεν την φανταζομουνα ουτε στα χειροτερα ονειρα μου..."

Και ένα χιουμοριστικό:

"ΕΓΩ ΒΡΕ ΑΕΚΑΡΕΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ 15-18 ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΜΕΤΑ ΑΝ ΦΑΤΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ ΞΑΝΑ..........!

ΑΚΑΡΔΟΙ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...... ΑΚΑΡΔΟΙ....!!!"

Υ.Γ Ναι, καλά διαβάσατε 300.000 ετησίως θα εισπράττει. Η διοίκηση έκανε υπέρβαση, καθώς υποτίθεται πως το μεγαλύτερο συμβόλαιο θα ήταν 200.000...
Τα σχόλια έχουν παρατεθεί αυτούσια, χωρίς να επέμβω ούτε για να αλλάξω ορθογραφικά ούτε τίποτα και προέρχονται από το aek365.gr

4 σχόλια:

  1. Δεν τον έχω σπουδάσει τόσο καλά τον παίχτη για να έχω ολοκληρωμένη άποψη. Αλλά τι να περιμένουμε; Ο Χιμένεθ θα φέρει τα δικά του παιδιά. Ο ξένος προπονητής θα φέρει τα δικά του παιδιά. Είναι εξαιρετικά δύσκολο ξένος προπονητής να προωθήσει Ελληνάκια. Έχουμε και τους μανάτζερ να θρέψουμε. Τώρα για τη νέα σεζόν δεν ξέρεις τι γίνεται. Μπορεί να εξελιχθεί σε ολμοβόλο και να λέμε ότι τα 300 χιλιάρικα είναι λίγα. Ίδωμεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξέρω Κάνθαρε, σε 18 παιχνίδια συνολικά τον είδαμε και δεν έκανε τίποτα, αμφιβάλλω εαν θα μπορέσει να μας διαψεύσει και να γίνει γκολτζής ολκής. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις...

    Πράγματι, δύσκολα βλέπει κανείς ξένο κόουτς να δίνει ευκαιρίες σε εγχώριους παίκτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λίγα τα λόγια σας για τον Μπαχά... Μεγάλος σκόρερ αλλά όχι στα γήπεδα... Στις ταβέρνες της Αθήνας... Έχουν αναστενάξει τα ντιλίβερι με τον τύπο και ο Χιμένεθ τον προορίζει και για βασικό φέτος... Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς Βασίλη, με βασικό φορ τον Μπαχά η ΑΕΚ δεν πρόκειται να βάλει γκολ, ο άνθρωπος δεν το χει απλά πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή