Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Barcelona-Real Madrid: Ποδοσφαιρική πανδαισία νο2

Χθες είδαμε ένα ωραίο παιχνίδι. Το Άρσεναλ-Ουντινέζε ήταν αρκετά καλύτερο απ'ότι θα περίμενε κανείς και τις εντυπώσεις κέρδισαν οι Ιταλοί, που είχαν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες να ισοφαρίσουν τους κανονιέριδες αλλά στάθηκαν άτυχοι. Η ομάδα του Βενγκέρ δείχνει πως βρίσκεται σε άθλια κατάσταση και το χθεσινό βράδυ μας άφησε όλους απογοητευμένους. Καμία σχέση με το τι βλέπαμε τα προηγούμενα χρόνια.

Σήμερα θα δούμε ΜΠΑΛΑ και είναι απλά ανεπίτρεπτο να μην μεταδοθεί το συγκεκριμένο παιχνίδι από ένα κανάλι δημόσιας εμβέλειας, μιας και το Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης είναι...σχολείο. Απέφυγα να σχολιάσω τα του πρώτου αγώνα διότι περίμενα να ολοκληρωθούν και τα δύο μέρη του ισπανικού σούπερ καπ για να έχω μια πληρέστερη εικόνα και για τις δύο ομάδες. Μετά το πέρας και του δεύτερου αγώνα θα κάνω μία...σούμα.

Οι δύο ομάδες αναμένεται να παραταχθούν με τους εξής παίκτες:
Μπαρτσελόνα: (Πεπ Γουαρδιόλα) Βαλντές-Ντάνι Άλβες, Πικέ, Μασεράνο, Αμπιντάλ-Φάμπρεγκας(;) Τσάβι, Ινιέστα-Σάντσες, Βίγια Μέσσι

Ρεάλ Μαδρίτης: (Ζοζέ Μουρίνιο) Κασίγιας-Ράμος, Πέπε, Καρβάλιο, Μαρσέλο-Αλόνσο, Κεντίρα-Κοεντράο, Οζίλ, Ρονάλντο-Μπενζεμά

(Οι ενδεκάδες αυτές βασίζονται σε πρόβλεψη της γνωστής αθλητικής ιστοσελίδας goal.com)

Eίναι προφανές πως ο Ζοζέ Μουρίνιο απογοητεύτηκε από την απόδοση του Ντι Μαρία (άφαντος στο πρώτο παιχνίδι) και γι'αυτό τη θέση του παίρνει ο μπακ-χαφ Κοεντράο, που θα ξεκινήσει βασικός για πρώτη του φορά. Αντίθετα η Μπαρτσελόνα, με ελλείψεις στην άμυνα, θα κατεβάσει μία ομάδα η οποία δεν έχει αμυντικό χαφ, μιας και οι Ινιέστα, Τσάβι και Φάμπρεγκας είναι κεντρικοί μέσοι. Επιπλέον, μου κάνει εντύπωση το ότι θα χρησιμοποιηθεί και πάλι ο Σάντσες, που ακόμα χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, αντί του μπαρουτοκαπνισμένου Πέδρο.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 12 ώρα Ελλάδος. Ξέρω, αργά, αλλά αξίζει, πιστεύω, τον κόπο και το ξενύχτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου