Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Ο μαγικός κόσμος της Super League...

Ναι, είναι γεγονός. Από χθες ξεκίνησε και επίσημα το ελληνικό πρωτάθλημα! Μπορεί να έχουμε...κουτσή αγωνιστική δραστηριότητα (5 μόλις αγώνες), μπορεί να μην γνωρίζουμε ακόμα ποιες ομάδες θα αγωνίζονται σε αυτή, αλλά το πρωτάθλημα ξεκίνησε! Δύο αναμετρήσεις διεξήχθηκαν χθες και οι δύο έληξαν ισόπαλες. ΌΦΗ-Ατρόμητος 1-1 σε ένα όμορφο, τηρουμένων των αναλογιών, παιχνίδι και ΠΑΣ Γιάννενα-Άρης 0-0 σε ένα...οικτρό ματς.

ΟΦΗ-Ατρόμητος 1-1 (75'Γεωργίου/10'αυτ. Μπουλούτ)
Γήπεδο: Θόδωρος Βαρδινογιάννης
Διαιτητής: Π.Κωνσταντινέας

Ένα μεστό, για τα ελληνικά δεδομένα παιχνίδι, έλαβε χώρα χθες στη Κρήτη, όπου ΟΦΗ και Ατρόμητος μοιράστηκαν βαθμούς, αλλά όχι και εντυπώσεις, μιας και οι περιστεριώτες ήταν μεν ανώτεροι, δεν μπόρεσαν όμως να διαχειρίστουν το προβάδισμα που είχαν, χάνοντας τη μία ευκαιρία μετά την άλλη. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα του Γιώργου Δώνη θα μπορούσε κάλλιστα να έχει σκοράρει δύο, τρία τέρματα. Πολλές χαμένες ευκαιρίες για τον Ατρόμητο, ο οποίος ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς, όταν ο Πίτου Γκαρσία εκτέλεσε φάουλ, το οποίο βρήκε τον Μπουλούτ, δίνοντας το προβάδισμα στον Ατρόμητο.

Μάλιστα, αν ο Αναστασάκος ήταν πιο εύστοχος, τότε το προβάδισμα της ομάδας από το Περιστέρι θα είχε διευρυνθεί και άλλο, αλλά δυστυχώς για τον Γιώργο Δώνη, ο Αναστασάκος δεν είναι δεινός σκόρερ. Και επειδή η μπάλα είναι...ότι είχε πει ο Ίβιτσα Οσίμ, ο ΟΦΗ ανέβασε κάπως στροφές και εκμεταλλευόμενος την έδρα του, κατάφερε να σκοράρει το γκολ της ισοφάρισης, που διαμόρφωσε και το τελικό αποτέλεσμα, με τον Γεωργίου να εκτελεί τον Ιτάνζ με πλασέ, 15 λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης. Αν και το αποτέλεσμα αδικεί, σύμφωνα με την συνολική εικόνα, την ομάδα του Δώνη, οι δύο ομάδες πήραν έναν βαθμό.

ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Βερόν (90'+2 Ταυλαρίδης), Γαλανόπουλος, Μπουλούτ, Ρόβας (83' Σουμπίνιο), Ζορμπάς (65' Ουκάρ), Πίτσος, Κάλατζιτς, Καμπάνταης, Γεωργίου, Παπουλής

Ατρόμητος (Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Επστάιν (78' Σφακιανάκης), Αναστασάκος (70' Μήτρογλου), Γιαννούλης, Ζουέλα, Γκαρσία, Μακρής, Φυτανίδης, Καραγκούνης, Τάτος (81' Μπέλιτς)

ΠΑΣ Γιάννενα-Άρης 0-0
Γήπεδο: Ζωσιμάδες
Διαιτητής: Σ.Τριτσώνης

Δύο δοκάρια. Αυτό ήταν το μοναδικό αξιοσημείωτο της αναμέτρησης ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννενα και Άρη. Διπλό δοκάρι του Άρη σε σουτ του Καπετάνου στην αρχή και του Τόχα στη συνέχεια στο 38'. Κατά τ'άλλα, ένα πολύ κακό παιχνίδι, χωρίς φάσεις, χωρίς πάθος, χωρίς ταχύτητα, με τους παίκτες των δύο ομάδων να δείχνουν εκτός τόπου και χρόνου. Έτσι λοιπόν, ήρθε η λευκή ισοπαλία, ήρθε και ο ένας βαθμός για τις δύο ομάδες. Το μόνο ενδιαφέρον στατιστικό στοιχείο; Απευθύνεται κυρίως σε αυτούς που παίζουν στοίχημα. Δύο ματς και τα δύο under και τα δύο x. Αυτά.

ΠΑΣ Γιάννινα (Στεφάν Ντεμόλ): Φεγκρούς, Πάντος, Μπουζίντ, Κώτσιος, Βάντερσον, Πατσατζόγλου, Κεϊτά (86' Τζημόπουλος), Λίλα, Ντε Βισέντι (80' Ζαϊρί), Μπακαγιόκο, Τζάνης (66' Γεωργίου).

Άρης (Σάκης Τσιώλης): Σηφάκης, Βανγκέλι, Λαζαρίδης, Ντίκο, Μίσελ, Φατί, Τόχα (61' Αγγελούδης), Νέτο, Καπετάνος, Σολτάνι, Καστίγιο (90' Παπαστεριανός).

Σήμερα θα διεξαχθούν τρία παιχνίδια:
Πανιώνιος-Εργοτέλης (19.15)
Κέρκυρα-Παναθηναϊκός (19.15)
ΠΑΟΚ-Ξάνθη (21.30)

Αργά το βράδυ θα υπάρξει report των τριών αναμετρήσεων.
Υ.Γ Η μορφή του μπλογκ άλλαξε και θέλω να πιστεύω πως έχει γίνει καλύτερη. Ωστόσο, θα ήθελα να ακούσω και τη δική σας άποψη. Πάνω αριστερά υπάρχει μία ψηφοφορία, στην οποία θα ήθελα να συμμετάσχετε. Επίσης για σχόλια και παρατηρήσεις, μπορείτε να μου στείλετε mail στο superleaguenea@gmail.com, είτε απλώς να αφήσετε κάποιο σχόλιο σε μία ανάρτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου