Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Champions League: Ένας όμιλος-φωτιά που θα ήθελα πολύ να δω

Όπως γνωρίζετε οι περισσότεροι, σήμερα είναι η κλήρωση για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Επιτέλους, η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ξεκινά και επίσημα και άπαντες ποδοσφαιρόφιλοι ελπίζουμε πως θα απολαύσουμε καλό ποδόσφαιρο, που τόσο ανάγκη έχουμε. 32 ομάδες θα μπουν στη κληρωτίδα και θα προκύψουν οκτώ γκρούπ των τεσσάρων ομάδων.

Σήμερα λοιπόν, και λόγω της επικείμενης κλήρωσης στο Μονακό, αποφάσισα να προχωρήσω σε μία ανάρτηση με...φανταστικό περιεχόμενο. Βλέποντας τις ομάδες που υπάρχουν στα γκρουπ σκεφτόμουνα ποιος θα ήταν ο πιο βατός όμιλος για τον Ολυμπιακό και πραγματικά δεν μπόρεσα να βρω αν πράγματι είναι δυνατόν να βγεί τέτοιος. Γι'αυτό, αποφάσισα να "δημιουργήσω" έναν ουτοπικό, που θα ήθελαν να δω, αν και είναι αρκετά δύσκολος.

Μπαρτσελόνα
Μίλαν
Μάντσεστερ Σίτυ
Ντόρτμουντ

Αυτός ο όμιλος έχει πραγματικά τα πάντα! Την καλύτερη ομάδα του πλανήτη (Μπαρτσελόνα), ένα από τα πιο ιστορικά κλάμπ στην Ευρώπη (Μίλαν), μία ανερχόμενη δύναμη (Μάντσεστερ Σίτυ) και έναν σύλλογο που αποτελεί απόδειξη πως δεν χρειάζονται απαραίτητα μόνο χρήματα για να γίνεις ομάδα (Ντόρτμουντ). Αφήστε δε, τη παρέλαση αστεριών που θα βλέπαμε. Τα ονόματα είναι τόσα πολλά, που θα πρέπει να αφιερώσω δύο παραγράφους μόνο για να κάνω μία απλή καταγραφή.

Φυσικά, οι πιθανότητες να προκύψει μία τέτοια κλήρωση είναι ελάχιστες, για να μην πω μηδαμινές. Μου φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο να δω τον Πλατινί να κάνει τέτοιο πράγμα. Ωστόσο, βλέποντας τις ομάδες και τα ρόστερ τους, καταλαβαίνω γιατί το λογότυπο του Τσάμπιονς Λιγκ έχει αστέρια. Όπως επίσης καταλαβαίνω πως δεν υπάρχει πιθανότητα ποτέ ελληνική ομάδα να καταφέρει κάτι αξιοσημείωτο σε αυτή τη διοργάνωση.

6.45 η ώρα έναρξης της κλήρωσης για όσους ενδιαφέρονται να την παρακολουθήσουν. ΝΕΤ, Μega και Novasports1 θα την μεταδόσουν σε ζωντανή σύνδεση. Μακάρι να προκύψουν ενδιαφέροντα ζευγάρια!

2 σχόλια: