Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Αποτελέσματα αγώνων Champions League

Βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ η σημερινή και συνολικά διεξήχθησαν 8 παιχνίδια, τα οποία αφορούσαν τα γκρούπ A, B, C και D. Κάποια αποτελέσματα μπορούν να χαρακτηριστούν λογικά, κάποια εκπλήξεις, ωστόσο το θέαμα γενικά δεν ήταν αυτό που θα περιμέναμε όλοι εμείς οι φίλαθλοι. Ας δούμε, λοιπόν, αναλυτικά τα παιχνίδια που ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο.

Στον πρώτο όμιλο, στο γκρουπ φωτιά, η Μπάγερν Μονάχου είναι η μοναδική κερδισμένη, μιας και κέρδισε εκτός έδρας τη Βιγιαρεάλ. Οι Τόνι Κρός και Ραφίνια πέτυχαν τα δύο τέρματα των Βαυαρών οι οποίοι πήραν τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια. Στο άλλο παιχνίδι, η Νάπολι εφτασε κοντά στην έκπληξη, όταν προηγήθηκε με τον Έντινσον Καβάνι, ωστόσο, ο Αλεξάνταρ Κολάροφ είχε διαφορετική άποψη και έσωσε τη παρτίδα για την Σίτυ, φέρνωντας το παιχνίδι στα ίσια. Το 1-1 δεν αφήνει ικανοποιημένη καμία από τις δύο ομάδες.

Στο δεύτερο γκρουπ, τη κορυφή απολαμβάνει η Τραμπζονσπόρ, η οποία κέρδισε στο Μιλάνο την Ίντερ. Ο Σελούτσκα ήταν ο λυτρωτής για τους Τούρκους, οι οποίοι πήραν ένα ανέλπιστο τρίποντο απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2010. Αυτοκτόνησε η Λιλ, καθώς αν και προηγήθηκε με 2-0 (Σόου, Πεντρέτι), τελικά δεν μπόρεσε να διατηρήσει το προβάδισμα, με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να παλεύει, και να πετυχαίνει τελικά δύο τέρματα (2x Ντουμπία) και να διαμορφώνει το τελικό 2-2.

Τη...μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει και η Βασιλεία, καθώς κέρδισε δύσκολα με σκορ 2-1 την ρουμάνικη Οτελούι, στο πρώτο παιχνίδι της δεύτερης στο Τσάμπιονς Λιγκ στην ιστορία της. Βέβαια, οι Ελβετοί χρειάστηκαν ένα πέναλτυ, αλλά το τρίποντο είναι τρίποντο. Αντίθετα, Μπενφίκα και Μάντσεστερ μοιράστηκαν από έναν βαθμό μετά το 1-1 στη Πορτογαλία. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι, που προηγήθηκαν με τον Όσκαρ Καρντόσο στο 25', με τη Γιουνάιτεντ να ισοφαρίζει λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, με δράστη τον αειθαλή Γκίγκς.

Η Ρεάλ Μαδρίτης του Μουρίνιο (που δεν βρίσκονταν στον πάγκο της βασίλισσας λόγω τιμωρίας) κέρδισε με 0-1 την κροατική Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Οι γκαλάκτικος πήραν το προβάδισμα με τον Άνχελ Ντι Μαρία στο 53' και παρά το ότι έμειναν με 10 παίκτες (αποβολή Μαρσέλο με δύο κίτρινες σε δίαστημα τριών λεπτών), πήραν τη νίκη. Στο έτερο ματς του τέταρτου γκρουπ, Άγιαξ και Λυών αλληλοεξουδετερώθηκαν και το στείρο 0-0 δίνει στη κάθεμία από έναν βαθμό, σε ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί γρήγορα.

Συνοπτικά τα παιχνίδια:

Γκρουπ Α:
Βιγιαρεάλ-Μπάγερν Μονάχου 0-2
(7'Κρός, 76'Ραφίνια)
Μάντσεστερ Σίτυ-Νάπολι 1-1
(74'Κολάροφ-69'Καβάνι)

Γκρουπ Β:
Ίντερ-Τραμπζονσπόρ 0-1
(76' Σελούστκα)
Λιλ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 2-2
(45'Σόου, 57'Πεντρέτι-72',90'Ντόυμπια)

Γκρουπ C:
Βασιλεία-Οτελούι 2-1
(39' Φάμπιαν Φρέι, 84' Αλεξάντερ Φρέι πεν.-58' Πένα)
Μπενφίκα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1
(24' Καρντόσο-42' Γκίγκς)

Γκρουπ D:
Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Ρεάλ Μαδρίτης 0-1
(53' Ντι Μαρία)
Άγιαξ-Λυών 0-0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου