Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Προκριματικά Champions League σήμερα...

Είμαστε ελάχιστα βήματα μακριά από την εκκίνηση του Τσάμπιονς λιγκ καθώς αυτή και την επόμενη εβδομάδα θα διεξαχθούν τα τελευταία προκριματικά, που θα καθορίσουν και τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Σήμερα το αγωνιστικό μενού περιλαμβάνει εξαιρετικά ενδιαφέροντα παιχνίδια, με το Άρσεναλ-Ουντινέζε να ξεχωρίζει.

Είναι μια πρώτης τάξη ευκαιρία να δούμε την νέα Άρσεναλ. Ο Φάμπρεγκας έφυγε, ο Νασρί φεύγει και ο Αρσέν Βενγκέρ βρίσκεται πιθανότατα στη χειρότερη φάση της καριέρας του στους κανονιέριδες, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως ο Αλσάτος πιθανότατα να βρίσκεται στον πάγκο της Άρσεναλ μόνο μέχρι το τέλος της σεζόν, αν και έχει συμβόλαιο 3 ετών. Ενδιαφέρον έχει να δούμε και την Ουντινέζε χωρίς Σάντσες, Σαπάτα. Μία νέα εποχή για τις ζέβρες.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια:

Τβέντε-Μπενφίκα
Μπάτε Μπόρισοφ-Στουρμ Γκρατς
Κοπενχάγη-Βικτόρια Πλίτζεν
Λυών-Ρουμπίν Καζάν

Ενδιαφέρον έχουν και τα παιχνίδια Τβέντε-Μπενφίκα και της Λυών, λόγω της...Λυών. Το Τβέντε-Μπενφίκα πιθανόν να είναι το πιο αμφίρροπο, μιας και οι δύο ομάδες είναι παρόμοιας δυναμικής, μόνο που ίσως παίξει σημαντικό ρόλο η "ευρωπαϊκή" εμπειρία των αετών της Λισσαβώνας, καθώς οι Ολλανδοί μόλις πρόπερσι έγιναν ανταγωνιστικοί στην Ολλανδία και τώρα δημιουργούν όνομα.

Το παιχνίδι της Άρσεναλ με την Ουντινέζε θα μεταδοθεί ζωντανά από το Mega.

2 σχόλια:

  1. Ενδιαφέροντα παιχνίδια. Είδα χθες το Άρσεναλ - Ουντινέζε. Θα δεινοπαθήσουν στο Φρίουλι οι Εγγλέζοι. Απόψε για να μην ξεχνιόμαστε έχει Μπάρτσα Ρεάλ. Καλή απόλαυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ πως η Άρσεναλ θα έχει πολύ δύσκολο έργο στην Ιταλία, αλλά διαφωνώ με το Εγγλέζοι, μιας και μιλάμε για μία ομάδα που χθες ξεκίνησε με...2 Άγγλους! Αυτό είναι κατάντια.

    Περιμένω κι εγώ πως και πως το σημερινό παιχνίδι, θα είναι απόλαυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή